Update Zondag 13 december 2020

Gezien de recente ontwikkelingen met betrekking tot de Covid-regelgeving in Nederland hebben we met gemengde gevoelens besloten om Art Affair tot nader order uit te stellen. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en samen te proosten op een goede gezondheid in het nieuwe jaar.


Na de succesvolle eerste Art Affair in september organiseren de zes deelnemers van toen nu samen met nog zes collega’s een nieuwe verkoopexpositie, genaamd “Art Affair, The Christmas Edition”. Van 17 tot en met 20 december is het Hilton-hotel in Amsterdam wederom de locatie. Twee balzalen zullen worden getransformeerd tot een luxe en intiem boutique-evenement, waar bezoekers geheel volgens de laatste richtlijnen van de RIVM veilig kunnen genieten van kunst.

De twaalf internationaal georiënteerde kunstcollega’s kennen elkaar al jaren uit het vak en onder andere van hun deelname aan gerenommeerde kunstbeurzen, zoals TEFAF Maastricht. Nu deze en andere kunstbeurzen voorlopig geen doorgang kunnen vinden hebben zij besloten de krachten nogmaals te bundelen.

Meer informatie kunt u hier vinden.
deelnemers art affair hilton hotel amsterdam 2020

Van woensdag 17 tot en met zondag 20 december 2020 bent u dagelijks welkom van 11 tot 19 uur.

Als u wilt blijven overnachten zijn er samen met het Hilton twee arrangementen samengesteld waar u gebruik van kunt maken:

Een twee-persoonskamer inclusief ontbijt en parkeren: € 139,=

Hetzelfde arrangement met daarbij een upgrade naar een deluxe kamer aan de tuinkant, vroege check-in / late check-out (zolang beschikbaar), een Italiaans aperitief op uw kamer of in de Half Moon lounge en een drie-gangen diner voor 2 personen in het Italiaanse restaurant Roberto’s (exclusief dranken): € 230,=

Bij deze boekingen zal de toeristenbelasting separaat worden belast.

Boeken kan via de deze link.