Art Affair Hilton Hotel Amsterdam 2021

Na de succesvolle eerste Art Affair in 2020 organiseren de zes deelnemers van toen, nu samen met nog zes collega’s, een nieuwe verkoopexpositie, genaamd “Art Affair – The Summer Edition”. Van 17 tot en met 20 juni is het Hilton-hotel in Amsterdam wederom de locatie. Twee balzalen zullen worden getransformeerd tot een luxe en intiem boutique-evenement, waar bezoekers geheel volgens de laatste richtlijnen van de RIVM veilig kunnen genieten van kunst.

De twaalf internationaal georiënteerde kunstcollega’s kennen elkaar al jaren uit het vak en onder andere van hun deelname aan gerenommeerde kunstbeurzen, zoals TEFAF Maastricht. Aan het begin van een zomer waarin steeds meer versoepeld gaat worden, hebben zij besloten de krachten nogmaals te bundelen.

Art Affair Hilton Hotel Amsterdam 2021

Meer informatie kunt u hier vinden.

Bezoekersinformatie

Van donderdag 17 tot en met zondag 20 juni 2021 bent u dagelijks welkom van 11 tot 19 uur. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Het Amsterdam Hilton is gelegen aan de Apollolaan 138 in Amsterdam-Zuid. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid aanwezig op het eigen parkeerterrein.

Art Affair is toegankelijk via de Ballroomentree, direct rechts van het hoofdgebouw.

Deze editie zullen er twee zalen zijn met in iedere zaal zes deelnemers. Dit betekent een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van de eerste editie van Art Affair.

Meteen na binnenkomst is een foyer/wachtruimte en tussen de zalen is een overloopfoyer, beide met zitgelegenheid, waar u, indien nodig, even kunt wachten tot het maximum van 30 bezoekers per zaal is bereikt. Onze gastvrouwen en -heren zullen dit monitoren en aanwijzingen geven.

Om uw bezoek zo makkelijk en zorgeloos mogelijk te maken verzoeken we u zich bij binnenkomst te laten registreren aan de informatiebalie. Dit kunt u ter plaatse doen en hoeft niet voorafgaand aan uw bezoek.

Mocht u gezondheidsklachten hebben, vragen we u Art Affair niet te bezoeken om het risico voor andere bezoekers te beperken.

Overnachtingsarrangement

Als u wilt blijven overnachten zijn er samen met het Hilton twee arrangementen samengesteld waar u gebruik van kunt maken:

Een twee-persoonskamer inclusief ontbijt en parkeren: € 139,= (€20 meerprijs voor tweede persoon).

Hetzelfde arrangement met daarbij een upgrade naar een deluxe kamer aan de tuinkant, vroege check-in / late check-out (zolang beschikbaar), een Italiaans aperitief op uw kamer of in de Half Moon lounge en een drie-gangen diner voor 2 personen in het Italiaanse restaurant Roberto’s (exclusief dranken): € 230,=

Bij deze boekingen zal de toeristenbelasting separaat worden belast.

Boeken kan via de deze link.