Het
Art & Antiques Weekeinde
wordt een
Art & Antiques Week!

 

Elk jaar wordt het nieuwe kunstseizoen geopend met het Art & Antiques Weekend in het Spiegelkwartier in Amsterdam. Antiquairs en galeries laten in september hun nieuwe aanwinsten zien, verder zijn er lezingen en tentoonstellingen.

In 2020 wordt dit evenement verlengd en duurt van
zaterdag 19 t/m zondag 27 september 2020.
Daarnaast heeft het Spiegelkwartier dit jaar verschillende kunsthandelaren uit heel Nederland uitgenodigd om ook te komen exposeren. Velen hiervan zult u herkennen als deelnemer aan Pan Amsterdam. Voor deze gastexposanten zijn verrassende locaties gevonden: u kunt bijvoorbeeld een Sluijters vinden in een parkeergarage of Chinees porselein in het souterrain van een particulier grachtenpand. Vanwege de verspreid liggende locaties die ook allemaal een strikt entree-beleid hebben kunt u geheel corona-proof de deelnemers bezoeken.

Een overzicht van alle deelnemers kunt u hier vinden.
Op deze kaart zijn de verschillende locaties te vinden.

In deze speciale Art & Antiques Week is onze winkel elke dag geopend van 11 tot 17 uur. U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken.

Vanwege de grootte van onze winkel kunnen we niet meer dan twee bezoekers per keer ontvangen. U kunt natuurlijk ook nog steeds op afspraak bij ons langskomen: als u ons mailt of belt dan kunt u gegarandeerd bij ons terecht op het door u gewenste moment.