marjan sterk taxaties

Het is belangrijk dat u uw kostbaarheden verzekert maar net zo belangrijk is het om een taxatierapport te hebben; de zgn. ‘voor-taxatie’ volgens artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek. Zonder dit rapport kunt u namelijk niet bewijzen dat bijvoorbeeld bij diefstal de gestolen stukken inderdaad in uw bezit waren en in welke staat die waren. Vakantiekiekjes waarop u de juwelen draagt zijn  voor een verzekeraar geen bewijs maar een taxatierapport van een gecertificeerd taxateur wèl. Uw verzekeraar zal de in het rapport vermelde bedragen aan u uitkeren.

Ook bij een verdeling is een onafhankelijk rapport eigenlijk onmisbaar. Hiermee voorkomt u misverstanden en kunnen uw kostbaarheden eerlijk verdeeld worden.

Marjan Sterk verzorgt taxaties van uw juwelen en zilver ten behoeve van successie, verdeling of verzekering. U kunt een afspraak maken om langs te komen in de winkel waar uw kostbaarheden meteen worden opgemeten en omschreven. U kunt hierbij aanwezig zijn en u hoeft dus niets achter te laten. Het rapport wordt dan daarna uitgewerkt en opgemaakt.

Marjan Sterk is gecertificeerd taxateur voor juwelen en zilver en lid van de TMV (Federatie van Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders in Roerende Zaken).

Federatie van Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders in Roerende Zaken

www.federatie-tmv.nl

Taxatie aanvragen

Wilt u een taxatierapport laten maken of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op: u kunt ons bellen of ons mailen via het contactformulier.

Neem contact op